Akupunktur kategorisinde Akupunktur kliniğinde bana neler yapılacak? konusu , Akupunktur kliniğinde bana neler yapılacak? Doktorunuz, sizi muayene ederek, sorular sorarak ya da gerekirse bazı tetkikler sonucunda teşhisinizi koyacaktır. Ardından tedavi şekil ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Akupunktur iğnesi acı verir mi?Akupunktur iğnesi acı verir mi? Bir çok kişinin merak ettiği ve endişelendiği bir durumdur, ama akupunktur neredeyse ağrısız bir tedavi... | ||||
Akupunktur güvenli midir?Akupunktur güvenli bir tedavi metodu mudur? Yeterli bir eğitim almış bir doktor tarafından uygulandığı taktirde akupunktur tedavisi son derece... | ||||
Akupunktur ile tedavi edilebilecek hastalıklarakupunktur ile tedavi edilebilecek hastalıklar boyun, diz kireçlenmesi boyun-omuz-kol-el tutulması göğüs kafesi kasları ağrıları sırt ağrıları... | ||||
Kozmetik ürünlerde neler var neler?Kozmetik ürünlerde neler var neler? Makyaj ve diğer kozmetik malzemeler asırlardır piyasada. Eski zamanlarda, kozmetik çok tehlikeli hatta ölümcül... | ||||
Epilasyon Yapılacak Bölgenin Büyüklüğü ve Kıllanma YoğunluğuEpilasyon Yapılacak Bölgenin Büyüklüğü ve Kıllanma Yoğunluğu En ucuz epilasyon bölgeleri; karın çizgisi, göğüs kenarı, yüzde tek bir... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 13:41 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)