Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma kategorisinde Uzun ve sağlıklı yaşam için ne yapmalıyız? konusu , Uzun ve sağlıklı yaşam için ne yapmalıyız? Çeşitli sebze ve meyvelerden yemeliyiz. Kilomuza dikkat etmeliyiz. Her gün egzersiz yapmalıyız. Hissettiğimiz küçük şikayetlerimiz ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'ndan sağlıklı yaşam reçetesiBloglar Yeni Paylaşımlar En İyi Paylaşımlar En İyi Bloglar Blog List Geri Git Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Adım Adım Sağlık >... | ||||
Uzun ve sağlıklı yaşam diyetiBunu istemeyen yoktur herhalde: uzun ve sağlıklı bir hayat, yaşlanmayı geciktirme… Bunun için kendine iyi bakmak, spor yapmak gibi beslenme de büyük... | ||||
Uzun yaşamak için neler yapmalı?Uzun yaşamak için neler yapmalı? Hayatınızda 4 önemli değişiklik yapın. Ömrnüzü 14 yıl kadar uzatın.. İngiltere'de sağlık uzmanları tarafından... | ||||
Sağlıklı yaşlanmak için:Sağlıklı bir şekilde yaşlanmak ve yaşlandığınızda bedeninizde sıkıntı yaşamamak istiyorsanız beslenmenize özen gösterin! İzmir Atatürk Eğitim ve... | ||||
Sağlıklı bir yaşlılık için neler yapılmalıYaşlılık psikolojisi yerine yaşlanma psikolojisi ifadesi kullanılmalıdır. Çünkü insan doğar doğmaz yaşlanmakta, beyin hücreleri daha o dakikadan... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 06:57 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)