Aşk Resimleri kategorisinde Burcu Güneş - Gözlerinde Bıraktım Aşkı konusu , Al gönlümü bir kuru dalla bir tatlı sözle her vuruşunda kalbim ağlıyor ağlıyıyor ince ince Ses ver sana zalim demeye dilim varmıyor ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Alonso'nun türk aşkıALONSO'NUN TÜRK AŞKI Gazeteci Can Ataklı'nın kızı Begüm Ataklı ünlü pilotla ilişkisini açıkladı Son olarak efsane grup U2’yu... | ||||
Gözlerinde kilitliyim benGözlerinde kilitliyim ben Sense yüreğimde mühürlüsün En yalnız zamanlarımda sana açıyorum Gözlerimin ışığını sende görüyorum Hep... | ||||
Güneş YanığıYanıklar 1.2.3 diye sıralandırılırlar. Güneş yanıkları en hafif gruba girer; 1. derece yanıklardandır. Uzun süre güneşe maruz kalındığında güneş... | ||||
Erkek ve kadının aşkı yaşayışı farklı-(1)Erkek ve kadının aşkı yaşayışı farklı John Gray'in meşhur kitabı "Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten", her şeyi açıkça ortaya koyuyor.... | ||||
Erkek ve kadının aşkı yaşayışı farklı - 2Erkek ve kadının aşkı yaşayışı farklı - 2 Biz söylemiyoruz, John Gray'in meşhur kitabı "Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten" öyle... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 08:25 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)