Aşk Resimleri kategorisinde Ne Zaman Seni Düşünsem konusu , Ne zaman seni düşünsem Ne zaman sen gelsen aklıma Dalıyorum dipsiz bir kuyuya Yalnız başıma. Ve ardından Boğuluyorum İçine düştüğüm denizlerimde. Yeniliyorum ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Nefes Bile Almadan Seviyorum SeniKaybedecek daha neyimiz var Nefes bile almadan | ||||
Gripin - Özledim SeniÖzledim bugün seni sebep yokken Uzansam hayallere dokunurum sandım bak Yıllar geçmiş üstümüzden hala ilk günkü gibi aklımdasın Özledim seni,... | ||||
'Seni çok özledim''Seni çok özledim' Biriyle birliktesiniz ve her şey mükemmel gidiyor. Buluştuğunuz günlerde birlikte yeni yerler keşfediyorsunuz, güzel... | ||||
Bebeklerde Hangi Diş Ne Zaman Çıkar?İlk diş yaklaşık altı aylıkken çıkar. Akıl dişleri de 18-20 yaşında... Demek ki diş çıkarma süreci, insanın 20 yılını alır. Ama hangi diş kaç yaşında... | ||||
Tüp bebek ne zaman yapılır?Klasik kısırlık tedavisi ile (aşılama) sonuç alınamayan vakalar, rahim kanalları kapalı olanlar, sperm analizinde sorun olanlar, azospermi, kadın... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 08:38 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)