Aşk Şiirleri kategorisinde Alem-i Sır / Şiirleri! konusu , ..geldik! Hoş sefa bulduk Selâm ile geldik Sefalar eyledik Sohbet-i muhabbet Eylemeye geldik! Alem-i Sır Herkese selâmlar ve teşekkürler! Sohbetiniz bol olsun, ...
| |||||||
| |||
| ..geldik! Hoş sefa bulduk Selâm ile geldik Sefalar eyledik Sohbet-i muhabbet Eylemeye geldik! Alem-i Sır Herkese selâmlar ve teşekkürler! Sohbetiniz bol olsun, muhabbetiniz hoş olsun..sağlıcakla kalın!..
__________________ KALBİME! Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime! Alem-i Sır |
| |||
| ..buğulu yaşlar! Her giden, o yoldan geri dönse.. Gurbetten gelen yolcu gibi keşke Ne mutlu olurdu, gönüllerimiz Sevgiyle aşk atan, o kalplerimiz Her gün yollarda gözler olmazdı Ha geldi! Ha gelir! Ağlamazlardı Seven kalpler, asla ayrılamazlar Gurbet yolcusu onlar, olamazlar Sevgiyle ile aşk, nasılsa bir bütün Etle kemik gibi, ayıran ölüm! Her gün yollarda gözler olmazdı Ha geldi! Ha gelir! Ağlamazlardı Gurbete giden yolcu musun sen Seviyorum ben, diyemezsin sen Sevgi, aşk nedir? Bilemezsin sen Beni ağlatsan da, gülemezsin sen Her gün yollarda gözler olmazdı Ha geldi! Ha gelir! Ağlamazlardı Sevgiyle başlar, kopmayan aşklar Kalpler, şehvet arzusu ile atarlar Damarlarda akıp, dolaşan kanlar Akmasa gözlerden, buğulu yaşlar! Alem-i Sır
__________________ KALBİME! Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime! Alem-i Sır |
| |||
| Bir Gül Her gün sana bakıyorum Gül ağacı, seni gözlüyorum Dallarındaki o tomurcuklar Her gün açıyorlar Ne güzel oluyorlar Etrafa kokular saçıyorlar Açılan o yapraklar Yavaş, yavaş büyüyorlar Allah’ım ne güzel renkleri var Ne güzel kokuyorlar Ömürleri çok kısa oluyor Birkaç gün yaşıyorlar Sonrada, hayata küsmüş gibi Yaprakları büzüşüyor hepsi Bütün yapraklar Yere dökülüyor Son yaprağına gelince O da elveda dercesine Titreyerek düşüyor yere İşte bir gülün ömrü de bu kadar Her canlı gibi doğar Büyür ve yaşar Ya ölünce! Alem-i Sır
__________________ KALBİME! Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime! Alem-i Sır Son Düzenleme Alem-i Sır tarafından 29-12-2009 04:04 de yapıldı. |
| |||
| Gece Sessizliğinde… Nereye ve nasıl gidiyorum Bu gece sessiz, bilmiyorum Bu şehirden, ben ayrılıyorum Anılarımı, hep bırakıyorum Bu nasıl bir yağmur, yağıyor Her yanım sırılsıklam, ıslanıyor Karşımda sen, sanki duruyor Benimle, hep yanımda oluyor Bazen sesin, bazen nefesin vuruyor Rüzgâr gibi, kulaklarıma uğulduyor Ne olur “Nereye dur gitme’’ diyor Ama nafile, hepsi hayal oluyor Nerdesin aşkım, nerdesin sen? Hep benimle, yanımda olabilsen Seni kaybetmeseydim ben Düşer miydim bu yollara, neden? Bir yanda yağmur, birde gözyaşım Sırılsıklam, üstüm ve yanaklarım Çok rahatsız ediyor, kalp atışlarım Buna, nasıl dayanırım ve yaşarım! Gidiyorum ve gideceğim.. Yalnızım bu yollarda yürüyeceğim Bu gecenin sessizliğinde neylerim Yalnızım, sensiz titrer ve ürperirim! Bu gecede, çok sessizlik var Hüzünlerle dolu, yakar bu acılar Titreyen vücudum, bu yağmurlar Esen rüzgârlarla, gelen soğuklar! Olsun, bunlar bir şey değildir Ya o aşkımla dolu olan acılar Arayıp bulamadığın o anılar Seninle olan o sıcacık anlar! Gidiyorum, hepsi boş ve anlamsızlar Hani yok işte yok, nerede onlar? Şimdi bulamayacağım o anlar Hepside hayal ve meyal oldular! Alem-i Sır da der ki: Gidilecek çok yol var Unutulmasın geride kalanlar Bir yaşamın köşesinde onlar Belki bir gün karşılaşırlar
__________________ KALBİME! Aşk, bir mühür basmak ise kalbe Bende seni mühürledim kalbime! Alem-i Sır Son Düzenleme Alem-i Sır tarafından 29-12-2009 04:03 de yapıldı. |
| |||
| SEVGİ İLE DOLDURDULAR Gönlümde ki, duygular Sevgiden oluştular ''Alem-i Gönülde'' buluştular Birer yağmur bulutuydular Orda, gökyüzünde dolaştılar Sevgi rüzgarı ile tanıştılar Yeryüzüne bakıştılar Her yere birer, birer aktılar Yere vuran o damlalar Tek.. tek..yüreğime vurdular Vuranlar, aşk diye yaktılar Kalbimi sevgi ile doldurdular Alem-i Sır
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Âlem-i Sır Da Ki Aşk !ÂLEM-İ SIR DA Kİ AŞK! Bir varmış bir yokmuş, bir âlem varmış; Âlem-i Aşk adında ve orası değişik bir âlemmiş. Orası bu dünya gibi değilmiş, orası... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 08:51 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)