Aşk Şiirleri kategorisinde Aydınlık neyin oluyor senin? konusu , aydınlık neyin oluyor senin gökyüzü akraban filan mı beni bulur bulmaz gözlerin şimşek çakıyorum yalan mı yüzünde yalazını gezdirdiğin saçlarından tutuşmuş orman ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Karıncalar yardımcı oluyorİstenmeyen tüylerinizden karınca yumurtası yağı yardımıyla kurtulmaya ne dersiniz? Karınca yumurtası yağı, GUTTO cilt uzmanları tarafından cildin nem... | ||||
'Seksi sarışın' tarih oluyorSeksiliği sarışınlıkla bağdaştıranları çürütecek türden bir tez ortaya atıldı "Seksi sarışın" sözü tarihe karışıyor. Bilimciler araştırdı ve sonuç... | ||||
Senin olmadığın yerdeSENİN OLMADIĞIN YERDE Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak sende... | ||||
Rüyada Nur. Aydınlık görmek rüya yorumuRüyada nur görmek hidayete isarettir. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanliktan aydinliga çiktigini görse Allah (C.C.) onu islam ve... | ||||
İkinci çocukLar daha isyankar oluyor.KİNCİ ÇOCUKLAR DAHA İSYANKAR OLUYORChild Development dergisinde yayımlanan bir araştırmaya göre, genelde ilk doğan çocuk daha uyumlu ve boyun eğen... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 19:03 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)