Aþk Þiirleri kategorisinde Sevmeye Gönül Verme konusu , sevmeye gönül verme sevmeye gönül verme yaban güllerinden derme hiç kimseden aþk dinleme benim aþkým sana yeter kýrma bahar dallarýný zehir etme ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçlarý | |
| Gösterim Modlarý | |
| |
| ||||
Kayahan Gönül Sayfam Þarký SözleriGönül Sayfam Öpüþtüm resimlerinle Ýžarkýmýz çaldý dinledim Bütün gece bekledim Yine sabah oluyor Belki sen gelirsin diye Iþýklarý... | ||||
Âlem-i Gönül!Âlem-i Gönül! (Gönül Âlemi veya Gönüldeki Âlem!) yani her insanýn bir iç dünyasýdýr. Bu dünyada doðru, dürüst ve duygusal olan her þey... | ||||
Beslenme AliÞkanliklari Ve KÝlo VermeNe yediðiniz ve nasýl yediðiniz yalnýzca vücut yaðý oranýnýzý deðil, genel saðlýk durumunuzu da etkiler. Beslenme ile ilgili ihtiyaçlarýnýz, saðlýk... | ||||
Kilo verme hýzýný ayarlamaBir kilo sorunuyla mücadele eden herkes, hemen zayýflamayý arzular. Aslýnda, piyasa her yýl en yeni çabuk zayýflama planlarýyla dolup taþmaktadýr. ... | ||||
Beslenme alýþkanlýklarý ve kilo vermeNe yediðiniz ve nasýl yediðiniz yalnýzca vücut yaðý oranýnýzý deðil, genel saðlýk durumunuzu da etkiler. Beslenme ile ilgili ihtiyaçlarýnýz, saðlýk... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Þuan saat: 09:08 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)