Aslan Burcu kategorisinde Aslan Burcunun Ünlüleri konusu , Zuhal Olcay, Ben Deniz, Uğur Mumcu, Napoleon Bonaparte, Fidel Castro, Alfred Hitchcock, Robert De Niro, Bill Clinton, Benito Mussolini, Coco Chanel, Mata ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Aslan Burcunun ÖzellikleriAslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Bu nedenle onları... | ||||
İkizler Burcunun ÜnlüleriAdile Naşit, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Çetin Altan, George Bush, J.Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tony Curtis, Che Guevera, John F.... | ||||
Koç Burcunun ÇiçeğiKoçun zamanı ilkbahardır. bu dönemde sümbülün çiçekleri ile mutlu olur. yumuşak pembe, mavi, mor ve beyaz renkler onu büyüler. ilkbahar çiçeklerini... | ||||
Koç Burcunun ÖzellikleriKoç, Burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. Ben, onların aynası olmuştur... | ||||
Ünlüleri İncelten Mayasız Diyetin SırlarıÜnlüleri İncelten Mayasız Diyetin Sırları Son zamanlarda... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 18:49 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)