Dermatoloji - Deri ve Cilt Hastalıkları kategorisinde Beren Saat Dizi Makyajında Hangi Ürünleri Kullanıyor? konusu , Aşk-ı Memnu dizisinin setinde yıldızı parlayan genç yıldız Beren Saat’in makyajını yapan Gülcan Bayaröge daha önce canlandırdığı karakterlerin aksine baskın Bihter karakterini ...
| |||||||
| |||
| Aşk-ı Memnu dizisinin setinde yıldızı parlayan genç yıldız Beren Saat’in makyajını yapan Gülcan Bayaröge daha önce canlandırdığı karakterlerin aksine baskın Bihter karakterini öne çıkaran bir göz makyajı yaptığını söylüyor. ”Göz makyajını yaparken far kullanmıyorum sadece siyah kalemle Beren’in gözünü çerçeveleyip dağıtıyorum ardından da bol maskara uyguluyorum” diyor. Saat’in çok pürüzsüz ve sağlıklı bir cildi olduğunu söyleyen Bayaröge çok ince bir fondötenin ve pudranın baz için yeterli olduğunu da ekliyor. Yoğun göz makyajı yapıldığı için dudaklarda çok net renklerden kaçındığını söyleyen Bayaröge şeffaf rujlar kullanıyor. Cici kız görünümlü pembe yanaklar yerine sert karakterini yansıtan şeftali tonlarında bir allıkla elmacık kemiklerine kontür yaparak belirginleştiriyor. MAC Face&Body fondöten 120 ml 68 TL MAC Powder Blush in Melba allık 43 TL; Chanel Rouge Allure ruj 69 TL; parfümerilerde. |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Hangi yağ ,hangi cilt için uygundur?Hangi yağ, hangi cilt için uygundur? Aşağıda belirtilen yağlara ait özellikler genel olarak ifade edilmiştir. Eğer allerjik bir bünyeye sahipseniz... | ||||
Yaz makyajında gözler rengarenkYaz makyajında gözler rengarenk YAZ ayları için derlenen makyaj trendleri arasında, göz farında 60'ların etkilerini öne çıkaran mavi tonlu canlı... | ||||
Hangi Burç Hangi Meslekte Başarılı?*** / \*** Aslan Reklam, oyunculuk, yöneticilik, maliye ve maliyecilik, şeflik, borsa spekülatörlüğü, hükümet ve kamu memurluğu, avukatlık,... | ||||
Dizi dizi inciler...İnsan dünya üzerinde her nereye gözünü çevirip bakacak olsa ihtişamlı bir yaratılış kusursuz bir tasarım ve hayret verici özelliklerle karşılaşır. Bu... | ||||
Hangi Cilde Hangi Ürünü KullanmalıyızHangi Cilde Hangi Ürünü Kullanmalıyız Hayalinizdeki gibi bir cilde sahip olmak için rafları süsleyen birbirinden cazip... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 19:59 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)