Dikiş Nakış kategorisinde çivili kasnakta lif yapımı konusu , ÇİVİLİ KASNAKTA LİF YAPIMI Sevgili arkadaslarım daha önce kasnakta lif hakkında bildigim kadarı ile biseyler yazmıs ve elimdeki örnegi eklemistim .Bu lifi ...
Konu ile alakalı etiketler: kasnakta lif dikiş nasıl yapılır, kasnakta lif modelleri ve yapılışı, kasnak tahtalarıçivi çakımı, basit lif modelleri, kasnakta lif örnekleri, kasnakdan lif modelleri ve yapılışı, kasnak lif modelleri yapılışı, kasnakta lif nasıl örülür, acıklamalı kasnakla lıf, kasnak nasıl çakılır, altıgen kasnakta lif örnekleri 2012, kolay lif nasıl örülür, çivili kasnak modelleri, tahta kasnak yapılışı, çivili kasnakta yeni modeller, 6 kasnak lif modelleri nasıl yapılır modelleri, çivili kasnak nasıl yapılır, kasnak işi lif nasıl yapılır, kasnakta yapılan lif anlatımlı modenler, lif nasil yapilir, lif örnekleri ve yapılışı, kasnakla lif nasıl yapılır açıklamalı, kasnakta lif yapımı anlatımlı, kasnak yeni model, çivili kasnak,
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Lif modelleri Yapımı - Anlatımlı80-90 ilmekli zincir cektim.ve aralarinda iki zincir cekerek bu zincir üzerine 43 trabzon yaptim.ve resimde görüldügü sekilde örnegi yapmaya... | ||||
TERS BAŞAK Orgu YapımıTERS BAŞAK 1 2 ilmek düz örüyoruz, 2 İpliği bir kez düzden şişe dokuyoruz. (ajur yapıyoruz yani arttırmış oluyoruz) 3 Sol... | ||||
Cetvelle dolama fırfır yapımıCETVELLE DOLAMA FIRFIR YAPIMI 1 12 zincir çekerek örgümüze başlayalım. Aralarda üçer zincir çekerek 4 kutucuk oluşturalım. Şalımızı... | ||||
Ev yapımı maskelerEv yapımı maskeler... Dış etkenler sebebiyle cilt çok çabuk yıpranır ve parlaklılığını yitirir, cansız bir görünüm alır. Hassaslaşan ciltte... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 22:20 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)