Dikiş Nakış kategorisinde Lif modelleri Yapımı - Anlatımlı konusu , 80-90 ilmekli zincir cektim.ve aralarinda iki zincir cekerek bu zincir üzerine 43 trabzon yaptim.ve resimde görüldügü sekilde örnegi yapmaya basladim..yapraklarin yapilisinda tiga ...
Konu ile alakalı etiketler: anlatımlı lif örnekleri, anlatımlılifmodelleri, açıklamalı lif örnekleri, anlatimlilif modeleri, aciklamali lif modelleri, lif modelleri ve yapılışı, lif örnekleri anlatımlı, liförneklerininaçıklamalıyapılışları, lif modelleri açıklamalı, resimli anlatımlı lif yapımı, lif örnekleri yapılışı, anlatimlilif ornekleri, lif örneği yapılışı, lif modelleri ve yapılışı anlatımlı, anlatımlı lif modelleri, beyza lif modelleri, beyzaca lif modelleri,
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
TERS BAŞAK Orgu YapımıTERS BAŞAK 1 2 ilmek düz örüyoruz, 2 İpliği bir kez düzden şişe dokuyoruz. (ajur yapıyoruz yani arttırmış oluyoruz) 3 Sol... | ||||
Cetvelle dolama fırfır yapımıCETVELLE DOLAMA FIRFIR YAPIMI 1 12 zincir çekerek örgümüze başlayalım. Aralarda üçer zincir çekerek 4 kutucuk oluşturalım. Şalımızı... | ||||
Gelinlik modelleri gelinin saçları düğün çiçekleri ve gelinlik modelleri satenboyundan-askili-gelinlik , belden-kusakli-gelinlik , balon-gelinlik , askili-gelinlik beyaz kırmızı türbanlı mavi yeşil sarı gelinlik mdoelleri... | ||||
GElinlik modelleri gelinin saçları düğün çiçekleri ve gelinlik modelleri satenboyundan-askili-gelinlik , belden-kusakli-gelinlik , balon-gelinlik , askili-gelinlik beyaz kırmızı türbanlı mavi yeşil sarı gelinlik mdoelleri... | ||||
Ev yapımı maskelerEv yapımı maskeler... Dış etkenler sebebiyle cilt çok çabuk yıpranır ve parlaklılığını yitirir, cansız bir görünüm alır. Hassaslaşan ciltte... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 22:26 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)