Endokrinoloji kategorisinde Hipofiz Adenom hastasıysan.. konusu , Merhaba arkadaşlar, 2-3 senelik prolaktin tedavisinden sonra yapılan mr da hipofiz adenom olduğu tespit edildi yani hipofiz bezlerimde tümör varmış.Sürekli prolaktinim yükseliyordu ...
Konu ile alakalı etiketler: beyinde adenon, hipofiz adenomu hamilelikte büyürmü, tümör hamilelikte büyürmü, hipofiz sapında adenom, adenom ve hamilelik, hipofiz adenomu tekrarlarmı, hamilelikte adenom, hipofiz adenom hiperplazi, hipofiz adenomu, hamilelikte adenom büyürmü, adenom hamilelikte büyürmü, beyin hipofiz mr, hipofiz adenomu ve hamilelik,
| |||||||
| |||
| Merhaba arkadaşlar, 2-3 senelik prolaktin tedavisinden sonra yapılan mr da hipofiz adenom olduğu tespit edildi yani hipofiz bezlerimde tümör varmış.Sürekli prolaktinim yükseliyordu ilaç tedavisinden sonra değerler düşüyor ilacı kesince tekrar yükseliyordu.Hamilelikte tümör büyür dediler doğum yapalı 1 sene olacak 5 gün sonra ama ben hala kontrole gidemedim.Malum prolaktin süt hormonu seviyesi benim gibi olan arkadaşlar tecrübe ve bilgilerimizi paylaşım istedim.Umarım yazımı gören olur. Kaynak:My_Style_Ferhat@hotmail.com |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Sebase Hiperplazi (Sebase Adenom)Sebase adenom veya sebase hiperplazi yağ bezlerinin genişlemesi için kullanılan bir terimdir. Sebase Hiperplazi kimlerde, ne... | ||||
Anterior Hipofiz Bezi nedir-Anterior Hipofiz Bezi hakkındaAnterior Hipofiz Bezi sağlık teriminin açıklaması:Hipofiz bezinin ACTH ve büyüme hormonlarını salgılayan bölüm. | ||||
Hipofiz BeziÖnde bulunan “Adenohipofiz” ve arkada bulunan “Nörohipofiz” olmak üzere iki bölümden oluşan bir salgı bezidir. Bu salgı bezi beyin sapında bulunup... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 04:03 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)