Endokrinoloji kategorisinde İnsüline Bağlı Kıllanma konusu , Merhaba hanımlar, Bendeki aşırı kıllanma sonucu 2005 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakült.gittim. Doktor bir sürü testler sonucunu beni Endr.bölümüne yönlendirdi.İnsülinde referans ağırlığı 0-30 ...
| |||||||
| |||
| Merhaba hanımlar, Bendeki aşırı kıllanma sonucu 2005 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakült.gittim. Doktor bir sürü testler sonucunu beni Endr.bölümüne yönlendirdi.İnsülinde referans ağırlığı 0-30 iken benim değerim 28,6 çıktı..Endr.gittim onlarda testler yaptırdı sana ilaç vermeye gerek yok dedi..Çok rahatsız olduğum için bende lazere gitmeye başladım 1 yılı geçti gideli..Azda olsa sonuç alamadım. Acaba hormonel sorun mu var diye düşündüm..Tekrar dr. gitmeyi düşünüyorum. Böyle bir durumda olan var mı acaba??? |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Hirsutism ( Aşırı kıllanma)Hirsutism (aşırı kıllanma) kadınlardaki kılların aşırı artmasına verilen durumdur. Kadınlarda hirsutism var denilebilmesi için... | ||||
Epilasyon Yapılacak Bölgenin Büyüklüğü ve Kıllanma YoğunluğuEpilasyon Yapılacak Bölgenin Büyüklüğü ve Kıllanma Yoğunluğu En ucuz epilasyon bölgeleri; karın çizgisi, göğüs kenarı, yüzde tek bir... | ||||
Kıl artışınızın hormonal bir soruna bağlı olduğu düşünülürse neler yapılacaktır?Kıl artışınızın hormonal bir soruna bağlı olduğu düşünülürse neler yapılacaktır? Nadiren de olsa (% 2- 3) bazı kişilerde kıl sorunu hormonsal... | ||||
saçlarım guatr hormonunun aniden yükselip düşmesine bağlı olarak çok fazla dökülüyor.saçlarım guatr hormonunun aniden yükselip düşmesine bağlı olarak çok fazla dökülüyor. Ne tavsiye edersiniz? | ||||
Isteğe bağlı düşük-zorlamalı düşük (provake abortus)Bir gebeliğin isteyerek ya da istemeyerek herhangi bir zorlama sonucu sonlanması zorlamalı (provake) düşük adını alır. Bazen istenmediği halde, gebe... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 04:14 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)