Mutlukal.com Forum

Mutlukal

Moda, Bakım, Sağlık

Düğün Davet organizasyonları

Evlilik Hazırlıkları kategorisinde   Düğün Davet organizasyonları konusu , Davet organizasyonları bir çatı altında! Başkanlığını K&M Tanıtım ve Organizasyon’un Direktörü Meltem Bayazıt Tepeler’in yaptığı YEPUD; davet, nişan, düğün, kutlama gibi etkinlikleri ...

Geri Git   Mutlukal.com Forum > Zarif Bayanlar Genel Forum > Evlilik Hazırlıkları
  #1 (permalink)  
Eski 31-03-2010, 12:12
KusuRsuZ HatA's Avatar
Super Moderator

Yer: İstanbul
Standart Düğün Davet organizasyonları

Davet organizasyonları bir çatı altında!

Başkanlığını K&M Tanıtım ve Organizasyon’un Direktörü Meltem Bayazıt Tepeler’in yaptığı YEPUD; davet, nişan, düğün, kutlama gibi etkinlikleri planlayan/uygulayan kuruluşları bir araya getiriyor.

Nasıl kuruldu YEPUD?
Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve uygulama Derneği YEPUD’un resmi kuruluşunu Aralık 2006’da gerçekleştirdik; ama öncesinde yaklaşık bir buçuk yıl üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Türkiye’de gelişmeye ve büyümeye çok yatkın bir organizasyon sektörü var. Bundan 15 yıl öncesine kıyasla epey ilerleme kaydedildiğini düşünüyorum. Biz var olan bu gücü, profesyonel bir çatı altında toplamayı hedefledik. Çünkü küçük ya da büyük, özel bir davet düzenlemek isteyen herkesin, beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılayacak olan adrese kolayca ulaşabilmesini istiyoruz.

Dernek üyeleri kimler?
Şu anda müzikten çiçeğe, yemekten dekorasyona karda farklı alanlarda hizmet veren 17 üye var.

YEPUD üyesi olmak için gerekli kriterler neler?
Kaliteli hizmet anlayışı bizim için çok önemli, İşin müşteriye belirtilen saat ve günde eksiksiz olarak sunulması, organizasyon sırasında teknik ekibin iş bitimine kadar mekanda bulunması, kullanılan malzemelerin yıpranmış ya da defolu olmaması, organizasyonun yapıldığı mekanın kurallarına uyulması ve personel ile doğru iletişim kurulması gibi önemli standartlara sahibiz. Bizim işimizdeki en önemli nokta insanlarla doğru iletişim kurabilmek. Karşınızdakinin nasıl bir davet hayal ettiğini tam olarak anlamalı ve tüm beklentilerini yerine getirmelisiniz ki hem misafirler hem de davet sahibi gecenin sonunda mekandan mutlu ayrılsın.

Sektördeki eksiklerimiz neler?
Bizim en büyük sıkıntımız bu alanda eğitim almış insanlarla çalışamıyor oluşumuz, çünkü bizim ülkemizde böyle bir eğitim yok. Oysa ki yurtdışında bu mesleğin doktorası bile yapılıyor. Burada, belki de u işe hiç uygun olmayan insanları sıfırdan eğitmeye çalışıyorsunuz ve bu zaman kaybına yol açıyor. İleride bizim üniversitelerimizde de bu alanla ilgili mesleki eğitimler verilmesini çok arzu ediyorum. Ayrıca İstanbul’un dünya çapında bir “wedding center” haline gelmesi için tarihi mekanlarımızı bu tür organizasyonlara daha çok açmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yurtdışındaki insanların İstanbul’u tercih etmelerinin en önemli nedeni bu; Boğaz ve tarihi yapılar. Üstelik sadece İstanbul değil, Akdeniz kıyılarımız da bu sektörde gelişmeye ve büyümeye son derece uygun.

YEPUD’un hedeflerinden bahsedecek olursak…
Öncelikle YEPUD üyelerinin uluslararası arenada boy göstermesini sağlamak ve bu sayede de yurtdışındaki benzer derneklerle ilişki kurmak. Etkinlik ve davet sektöründeki kalite standartlarını yükseltmek. Özellikle “Yaratıcı Etkinlik” mesleğinin de tanınmasını ve yaygınlaşmasını istiyoruz. Ayrıca üyelerimizin ihtiyaç duyabileceği eğitim seminerleri düzenliyoruz ve ileride meslek konferansları yapmayı planlıyoruz.

YEPUD üyeleri

Mix Music İletişim Hizmetleri (Müzik)
0212 211 35 52
Untitled Document

Başak Davet Organizasyon&Çiçekçilik (Organizasyon, çiçek)
0212 259 16 34

SS Ses Işık Müzik (Müzik, ışıklandırma)
0212 236 44 07/08
S&S Music Maker

Sa Ses Işık Müzik & Musicdesign (Müzik, ışıklandırma)
0212 343 38 89
FastNet Service Alerts - PAETEC

Nemci Rıza Dekor (Dekorasyon)
0212 219 43 96
Necmi Rıza Organizasyon Dekor Tasarım Düğün Çiçekçilik Yurtdışına Çiçek

Staras Ses Işık Müzik (Müzik, ışıklandırma)
0212 230 50 40
Staras Technical Services for Productions @ 2010/11

Da-Vet Organizasyon (Organizasyon)
0212 233 03 97
DA-VET CREATIVE GROUP

Şebnem Organizasyon (Organizasyon)
0212 219 03 47
Şebnem Organizasyon

K&M Events&Weddings (Organizasyon)
0212 282 86 00
kmtanitim.com

La Bonbonniere (Organizasyon)
0212 246 63 55
La Bonbonniere - Event Design and Management

Armoni Davet Organizasyon (Organizasyon
0212 351 50 35
..:: ARMONI Dekorasyon & Davet Organizasyon ::..

Happy Leyla (Organizasyon)
0212 233 65 33
HAPPY LEYLA

Mimoza (Organizasyon)
0212 236 69 45
Mimoza

Hülya Davet Organizasyon (Organizasyon)
0212 351 01 00
Hülya Düğün Davet Organizasyonu

Vals Müzik (Müzik)
0212 260 01 93
Vals Mzik

Barok Müzik (Müzik)
0212 258 00 43

Enbe Müzik (Müzik)
0212 232 80 50
Enbe Müzik

Kaynak: Stylish Brides

Küf kokulu limoni duygular

Çocuk olmalıyım,
İnadına çocuk

...

Kerameti kendinden menkul
Alıntı Yaparak Cevapla

Bookmarks

Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu araçları
Gösterim Modları

Gönderi Kuralları