09-05-2010, 17:25
|
| Senior Member | | Kayıt Tarihi: 09-05-10 Yaş: 20
| |
Hedef belirleyin.. HEDEF BELİRLEYİN KADIN-ERKEK “bekarlık sultanlıktır” deseler de bir gün evleneceklerini hiçbir zaman unutmasınlar. Bu nedenle güzel bir evlilik yapmak için mutlaka bir hedef belirleyin. Bu hedefinize ulaşmanız için, önce konsantre olun, araştırın, not tutun ve tarih belirleyin. Yahu evlenmek için hedef belirleme, onu, bunu, şunu yapmak gerekir mi? Bul birisini al gitsin.Oldu bitti işte demeyin. Mutlu evlilik için bunların olması şart. Siz emin adımlar atın. Daha sonra mutluluğu yakalarsınız. Şimdi hedef belirlemedeki kıstasları tek tek açıp görelim… Evlilik için ilk adım; Evlenmek için ilk adım olarak kız-erkek önce kendilerine uyum sağlayabilecek çifti bulmaları için konsantre olmaları gerekir. Bu nasıl bir şey demeyin, çok basit “ben evleneceğim” demesi şart. Daha sonra arkadaşlarına bunu şaka mahiyetinde, konular arasında, giyim, tarz ve davranışlarıyla hissettirecek. Kendine uyum sağlayabilecek kişiye yönelmesi gerekir. Bu adımları atarken kişi kendi eksi ve artılarını değerlendirmeli. Durum böyle olunca da bu eksileri, artıya çevirmek için çaba harcayacaktır. Bu eksi ve artıları belirlerken, arkadaşlık ortamını, çalışma ortamını ve aile ortamında ki yapıcı unsurlarını göz önünde bulundurmalı, taa ki ben ortak bir yaşam içerisinde yükümlülükleri yerine getirebilirim dediği zamana kadar,işte o zaman ilk adımı atmış olacaktır. |