Evlilik Hazırlıkları kategorisinde Benim masam… konusu , Benim masam… Bir kır düğününde çıplak ayaklarınızla dans etmek ister misiniz? Yoksa beş yıldızlı bir otelde renkli masaların kurulduğu bir düğün mü ...
| |||||||
| ||||
| Benim masam… ![]() ![]() ![]() Bir kır düğününde çıplak ayaklarınızla dans etmek ister misiniz? Yoksa beş yıldızlı bir otelde renkli masaların kurulduğu bir düğün mü hayal ediyorsunuz? Peki bir yalıda sofistike bir düğüne ne dersiniz? Farklı düğün masası konseptlerini görüntüledik. Renkli düğün Hayatın her alanında renkleri kullanmayı seven, canlı, hareketli biriyseniz, beyaz örtülerle tasarlanan bir masa sizi pek de mutlu etmeyebilir. F&F Özel Günler ve Organizasyon’un hazırladığı ve ana teması renk olan düğün masası tam da size hitap edecek türde… Turuncu organze masa örtüleri ve turuncu çiçekler bu düğün konseptine hayat veriyor. Gümüş ve cam aksesuarların bir arada kullanılması bu renkli msaya hareket kazandırıyor. Dışı boncuklarla çevrili mumluklar, camdan yapılmış melek figürleri ve dantel işlemeli şampanya bardakları masa düzenini tamamlayan detaylar… Gümüş altlıklar ve bir fotoğraf çerçevesi şeklinde tasarlanan mönü, masanın ortasında yer alan yüksek çiçek aranjmanıyla bütünleşiyor. Gümüş çatal bıçak takımı Bone China porselen yemek takımlarıyla kombine edilerek kullanılıyor. Masa örtüsünde tercih edilen turuncu renk, peçetelik ve sandalyelerde de kullanılarak mekanı enerjik bir atmosfere büründürüyor. Pasta masasını dantel örtüler ve şampanya kadehleri tamamlıyor. Düğün pastasındaki hareketlilik, beyaz güllerin romantizmiyle dengeleniyor. F&F Özel Günler ve Organizasyon Maçka Cad. Yeni Maçka Han 14/2 Maçka Tel: 0212 296 76 67 // F&F zel Gnler // -31.03.2010 Çıplak ayaklı gelin Son dönemlerin gözdesi kır düğünleri. Pek çok çift ağaçların altında “evet” demek istiyor. K&M Events & Weddings tarafından tasarlanan kır düğünü konseptli çekimi Fatih Ormanı içindeki Orman’da gerçekleştirdik. K&M, sezonun en çok öne çıkan rengi olan mor ve lilanın ağırlıkta olduğu bir kır düğünü tasarladı. Mekandaki doğal piknik masalarına mor organze örtüler örtüldü ve bankların kenarları kurdelelerle süslendi. Organze örtülerdeki uçuşmalar doğanın yumuşaklığını ve duruluğunu anlatmak için tercih edildi. Masaların üzerinde yüksek masa süsleri yerine daha çok kır çiçekleri, ortancalar ve renkli güllerle hazırlanmış küçük ahşap kutular ve gümüş kovalar kullanıldı. Doğayla şeffaf bir uyum kurmak için cam suplalar tercih edilirken, üzerine koyulan krem peçeteler, masadaki çiçeklerden küçük birer buketle tamamlandı. Seremoni alanındaki beyaz ahşap sandalyeler, konsept renklerdeki saten kurdelerle renklendirildi. Gelin yolundaki yüksek cam vazolar masalardaki kır çiçekleri ile bezendi. Saflığı sembolize eden pleksi nikah kürsüsü çiçek ve kurdelerle renklendirildi. Ortaya insanların çıplak ayaklarla yürüyüp, dans edebileceği; samimi ve renkli bir düğün daveti çıktı. Sizce de öyle değil mi? K&M Events & Weddings Tel: 0212 282 86 00 Orman Tel: 0212 299 11 81 Sofistike bir düğün Bugüne kadar yaptığı sıradışı kıyafetlerle herkesin beğenisini kazanan Tuvana Büyükçınar ve ekibi, hayalinizdeki düğünü gerçek kılmayı ya da sizin aklınıza bile gelmeyen detaylarla bezeli bir düğün tasarlamayı hedefliyor. A46 Organization, bir yalıda gerçekleştirilen sofistike bir düğün tasarladı. Romantizmi tüm mekanda hissetmek için krem rengi masa örtüleri ve dore tonları tercih edildi. Genellikle sofralarda kullanılan gümüş tabak altlıkları yerine ayna formunda yuvarlak Amerikan servisleri kullanıldı. Servislerin üzerinde kullanılan motifler, masa örtüsüne de yansıtıldı. Gümüş çatal-bıçak takımı ve masa kartları sofrada sofistike bir etki yaratırken, dore ve taş işlemeli cam mumluklar masanın dört bir yanına dağıtıldı. Büyük beyaz kalp şeklindeki masa kartlarının devamı olan kalp şeklindeki küçük bohçalar düğüne katılanlara nikah şekeri olarak sunuldu. Mor renkli peçeteler ise masayı renklendirmek için tercih edildi. Kullanılan ışıklar, renkler ve detaylarla ortaya sofistike ve şık bir düğün konsepti çıktı. A46 Organization Bahtiyar Sok. No: 10 Nişantaşı Tel: 0212 219 63 07 ::: A46 ORGANIZATION ::: Kaynak: Cosmopolitan Bride
__________________ Küf kokulu limoni duygular Çocuk olmalıyım, İnadına çocuk ... Kerameti kendinden menkul |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Uslanmaz Bir Aşığım….Yorulmak nedir bilmiyor kalbim, oysa o kadar da düşmüşlüğüm var şu sevda yollarında, neyin peşinde anlamak mümkün değil. Ben gönlüne laf... | ||||
Linet - Kim Özler kokunu benim ozledigim kadaralıntı | ||||
benim makarnam TarifiMALZEMELER 1 paket spagetti yarım kangal sucuk 9-10 salatalık turşusu biraz kaşar peyniri margarin YAPILIŞI makarna haşlanır. diğer... | ||||
Benim Güzel CildimBenim güzel cildim Kimimizin cildi kurudur, bazılarımızın yağlı, büyük çoğunluğumuzun karmadır. Tabii bu sıfatlar alnımızda yazmaz. Ayrıca bu cilt... | ||||
benim kirpiklerim çok az ve dökülüyor. Doğal yollarla ne yapabilirim?benim kirpiklerim çok az ve dökülüyor. Doğal yollarla ne yapabilirim? | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 11:27 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)