Mutlukal.com Forum

Mutlukal

Moda, Bakım, Sağlık

Her prensesin bir perisi vardır

Evlilik Hazırlıkları kategorisinde   Her prensesin bir perisi vardır konusu , Her prensesin bir perisi vardır Aysun Sarı, ülkemizde her girişimcinin pek kolay kolay cesaret edemeyeceği bir alanda faaliyet gösteriyor. Hayal edilen düğünleri ...

Geri Git   Mutlukal.com Forum > Zarif Bayanlar Genel Forum > Evlilik Hazırlıkları
  #1 (permalink)  
Eski 31-03-2010, 12:15
KusuRsuZ HatA's Avatar
Super Moderator

Yer: İstanbul
Standart Her prensesin bir perisi vardır

Her prensesin bir perisi vardır

Aysun Sarı, ülkemizde her girişimcinin pek kolay kolay cesaret edemeyeceği bir alanda faaliyet gösteriyor. Hayal edilen düğünleri organize eden Düğün Perisi’nin yaratıcısı Aysun Sarı ile evlilik hazırlığındaki okuyucularımız için bir söyleşi gerçekleştirdik.

Öncelikle evlilikhazirliklari.com okuyucularına biraz kendinizden bahseder misiniz?
Efendim bendeniz, 4 Mart doğumlu, duygusal ve sanatsal yanı ağır basan tipik bir balık burcuyum. Olayı şakaya vuruyorum ki yaşım ortaya çıkmasın. Ege Üniversitesi Tekstil Bölümü mezunuyum. Üniversite yıllarımda davet ve düğün organizasyonlarıyla tanıştım, ama bir türlü bu işi meslek olarak seçmeye cesaret edemedim. Yıllar sonra tekstil sektöründe çalışmanın bana göre olmadığını anladım ve sevdiğim işi yapmaya karar vererek düğün ve eğlence danışmanlığına adım attım. Mart ayı itibarıyla Tangoist Dans Okulu’ndaki öğretmenimle birlikte bu işe girmiş bulunuyoruz. Bu arada iki senedir tangoyla ilgileniyorum. Tutkuyu keşfetmek isteyen herkese tavsiye ederim. Bu da benden küçük bir öneri… Her yeni işe başlayan girişimciler gibi bizim de işimiz çok zor biliyoruz, fakat kişi hayalindeki işi yapıyorsa, ne kadar zorlanırsa zorlansın enerjisi asla bitmiyor. Onun için, biz öncelikle yaptığımız işi anlatıyoruz. Çünkü Türkiye'de yaptığımız iş çok yeni. Tam tabirle önce rayları döşüyoruz, sonra da treni uçuracağız. Sloganımız ise “Biz düğün perisiyiz ve periler her zaman hayalleri gerçekleştirir.”

Düğün perisi olma fikri nerden aklınıza geldi?
Tekstil sektöründe çalışırken, çok yoğun bir tempomuz vardı. Evlenecek arkadaşlarımın bu hazırlıklar için hiç vakti olmuyordu. Ben nasıl buluyordum bilmiyorum ama bir çok arkadaşımın düğün ve doğum günü organizasyonlarını yapıyordum. Bir gün yine bir arkadaşımın düğünündeyken, düğün danışmanlığı işinden çok keyif aldığımı farkettim ve kesin bir kararla tekstilden ayrıldım. Çünkü, evlenecek çiftlerin kafası çok karışıyor. Çevrelerindeki bir çok kişi yardımcı olabilmek adına fikirlerini söylüyorlar ve işler daha çekilmez hale geliyor. İşte tam bu noktada sihirli bir güce ihtiyaç duyulduğunu farkedip, hızlı servis anlayışımızla sihirler yapmaya başladık.

Düğün perisi neler yapar?
Efendim perimiz pek bir marifetlidir. Düğün danışmanlığı ağırlıklı olmak üzere doğum günü partileri, bekarlığa veda partileri, konseptli partiler düzenler. Ama en önemli misyonu, evlencek çiftler için vazgeçilmez olmasıdır. Çiftler evlenme kararı aldıktan sonra danışman periye gelirler ve hayallerindeki düğünü anlatırlar. Düğün perisi de bütçelerine uygun şekilde düğünlerini a’dan z’ye organize eder. Aklınıza gelebilecek bütün detayları düğün perisi temin eder. Özellikle yoğun çalışma hayatından ve büyük şehrin stresinden düğün hazırlıklarına vakti olmayan çiftler için perimiz, çalıştığı profesyonel ekibiyle kaybedilen zamanı geri kazandırır. Stresten uzak bir şekilde, kahve molası tadında hazırlıklar tamamlanır ve muhteşem bir düğünle dünya evine girilir. Bu olgu Türkiye için çok yeni tabii. Şunu özellikle belirtmek isterim ki biz bir organizasyon şirketi değiliz. Organizasyon işimizin sadece bir bölümü biz bütün detaylarla ilgileniriz. Kız kardeşiniz hatta belki de en yakın arkadaşınız gibi düşünün. Ama kesinlikle daha profesyonel. Unutmayın her prensesin bir perisi vardır...

Her işte olduğu gibi bu işte de zorluklar ve keyif alınacak noktalar vardır. Bize biraz bunlardan bahseder misiniz?
Aslında biz büyük bir sorumluluk alıyor, özel günleri düzenliyoruz. Doğum günleri, partiler, en önemlisi de düğün merasimleri. Bunun için herşeyin kusursuz olmasına çok dikkat etmeniz gerekiyor. Hata yapma şansınız yok. Aylar öncesinden hazırlıklar başlıyor. Bütün detayları defalarca konuşuyorsunuz. İşin en keyifli yanı, çevrenizde sürekli mutlu ve telaşlı insanlar var. Onlardan çok güçlü bir pozitif elektrik alıyorum ve enerjim iki kat artıyor. Çalıştığım çiftlerle güzel arkadaşlıklarım oluyor ve düğün danışmanlığı sadece bizim için bir başlangıç oluyor. Daha sonraki bütün özel günlerinde de birlikte oluyoruz.

Düğünlerde çiftlerin dikkat etmeleri gereken hususlar nelerdir?
Teknik anlamda aslında söylenecek çok şey var ama benim özellikle söylemek istediğim bir şey var. Sadece o gecenin keyfini çıkarsınlar, gülsünler, eğlensinler, stresten uzak durmaya çalışsınlar. Çünkü bu onların günü ve son dakikasına kadar her anını yaşamalılar.Bu pozitif elektrik bütün davetlilere yansıyacaktır, bunu unutmasınlar. Diğer ayrıntılar ve detayları profesyonel bir ekiple çalışıyorlarsa hiç merak etmesinler. Her şey hayallerindeki gibi olacaktır.

Biraz da düğün hazırlıklarıyla ilgili yeni trendlerden bahsebilir misiniz?
Biz bu konuda biraz şanslıyız. Trendleri takip ederiz ama benim düğünlerimde hep trendleri ve konseptleri biz belirleriz. Çünkü yapmak istediğimiz kişiye özel düğünler, eğlenceli, özgür, bağımsız, benzeri yapılmamış ve çifti anlatan düğünler oluyor. Ama illa ki trend ne derseniz, artık düğünler parti havasında geçmeye başladı diyebilirim. Çiftler artk çılgınca eğlenebilecekleri düğünler istiyorlar. Düğünlerdeki beyaz renk yerini daha çok lila ve tonlarına bırakmaya başladı. Gelinliklerde ve saçlarda renkli aksesuarlar ağırlıkta. Organizasyon kısmındaysa genelde lame ve dora sandalyeler tercih ediliyor. Trendlerden bir kısmı bu şekilde diyebiliriz. Walter Bagehot'un çok sevdiğimiz bir sözüyle bitirmek isterim sohbetimizi; “Eğlenceli olan başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır”. Biz eğlenmeyi seviyoruz…

Düğün Perisi
Tel: 0212 249 72 26
GSM: 0544 581 60 79

Küf kokulu limoni duygular

Çocuk olmalıyım,
İnadına çocuk

...

Kerameti kendinden menkul
Alıntı Yaparak Cevapla

Bookmarks

Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu araçları
Gösterim Modları

Gönderi Kuralları