İlk Yardım kategorisinde Burun kanamasında ilk yardım nasıl yapılır? konusu , BURUN KANAMASINDA İLK YARDIM NASIL YAPILIR? 1.Burnu kanayan kişinin başı hafifçe öne eğilir. 2.Hasta burun üzerine basınç yapar 3.Bu sırada ağızdan soluk ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Kanamalarda ilk yardım nasıl yapılır?KANAMALARDA İLK YARDIM NASIL YAPILIR? 1.Kanayan uzuv(kol,bacak vs.)yükseltilir. 2.Yara üzerine temiz gazlıbez,mendil veya çamaşır parçası konur... | ||||
Emo Makyajı Nasıl YapılırFondöten Sizin için en uygun olan rengi bulmak için güneşe çıkıp renk tonuna dışarıda bakmanız daha uygun olur. Çünkü karanlık yerlerde... | ||||
Makyaj Nasıl Yapılır?Makyaj Nasıl Yapılır? Yüksek Topuklar hayatıma girene kadar makyaj yapmayı bilmiyordum. Güzellik, moda, sağlık, diyet gibi konularda işimle ilgili... | ||||
Örgü Nasıl yapılır?İlmek Nasıl Atılır?Orgu modellerinin yapımının Ayrıntılı anlatımıÖrgü nasıl örülür Teknikler DELİKLİ ARTTIRMA DÜZ ÖRGÜ DUZDEN ARTTIRMA YAPMAK DUZDEN ARTTIRMA YAPMAK | ||||
Nasıl BÜYÜ yapılır..AŞK ÇAYI BÜYÜSÜ Aşk çayı büyüsü, Pazartesi, Salı veya Cuma günlerinde, ilk dördünden hemen sonra, dolunay olmadan yapılırsa etkili olur. Çaydan... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 14:27 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)