İlk Yardım kategorisinde Göğüs yaralanmalarında ilkyardım konusu , GÖĞÜS YARALANMALARINDA İLKYARDIM 1.Yaralı,yarı oturur duruma getirilir 2.Havanın akciğerler dolmasına engel olmak için açık olan yara yerine temiz bir bez kapatıp basınç ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Bayılmalarda uygulanacak ilkyardım kurallarıBAYILMALARDA UYGULANACAK İLKYARDIM KURALLARI 1.Elbiseleri boyundan,göğüsten ve karından gevşetilir. 2.Hastanın beynine kan gitmesini sağlamak... | ||||
Üst Göğüs Çalıştırma EgzersiziÜst kol ve göğüs kaslarınızı geliştirir. Uygulama ... | ||||
Göğüs Ve Dekolte BakımlarıGöğüslerde meydana gelen sarkma, yumuşaklık ve deformasyon bayanların en çok duyarlı oldukları konuların başında yer almaktadır. Yapısında hiç kas... | ||||
Yorgun kalplere ilkyardım servisiTeşhis: "BENİ SEVMİYOR" Uzun zamandır onun sana olan ilgisini artırmak için neler yapmadın neler; yeni kıyafetler aldın, cep telefonuna aşk... | ||||
Göğüs AsimetrisiKadın için sekonder sex karekteri olan memenin, fonksiyonel işlevlerinin yanında estetik görünümünü açısından da kadın vucudunda... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 14:28 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)