İlk Yardım kategorisinde Karın Yaralanmalarında İlk Yardım. konusu , Karın Yaralanmalarında İlk Yardım. 1.Hiç bekletmeden hemen hastaneye gönderin. 2.Ağızdan hiçbir şey vermeyin. 3.Yara yerin üzerini temiz bir bez ile örtün. Hafif ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Karın yaralanmalarında ilkyardımKARIN YARALANMALARINDA İLKYARDIM 1.Hastaya ağızdan yiyecek içecek verilmez. 2.Yaralı başı hafif yüksek, dizlernin altına rulo edilmiş bir... | ||||
Göğüs yaralanmalarında ilkyardımGÖĞÜS YARALANMALARINDA İLKYARDIM 1.Yaralı,yarı oturur duruma getirilir 2.Havanın akciğerler dolmasına engel olmak için açık olan yara yerine... | ||||
karın egzersiziFaydası:Karın kaslarını güçlendirir. Uygulama: Sırt üstü yere uzanıp bacaklarınızı dizlerden bükün. Bacaklarınız karın hizasında ve elleriniz... | ||||
Karın ağrısıKARIN AĞRISI Çocuklarda sık görülen rahatsızlıklardan biride karın ağrısıdır. Üç yaşın altında ender görülsede karın ağrısının sebebi apandisit... | ||||
Karın Germe (Abdominoplasty)Her estetik ameliyatı gibi karın bölgesi estetiği de kişiye özel planlıyorum. Karın bölgesi değerlendirilmesinde ayrıca göğüsler, bel, sırt ve... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 14:29 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)