.::. İyi Bir İlişki.::. Bunlarda benden. Arkadaşlar aklınızda bulunsun:
1) Kız arkadaşınıza karşı dürüst olun ama açıksözlü olmayın, hemen kızıyorlar...
2) Kız arkadaşınıza hitap ederken isminin sonuna -cik, -cık gibi ekler yerine -(i)m, -(ı)m gibi ekler ekleyin...
3) Bulunduğunuz ortama gelen bir kız için şuna bak çok kötü bi makyaj yapmış derse sağ/sol arka çarprazımdaki kıza bak onunda kötü olmuş demeyin sadece onu onaylayın... Onaylayın ki masa ters çevrilmesin...
4) Kız arkadaşınızla gittiğiniz ortamda ortamdaki kızlar hakkında yorum yapmayın...
5) Ben romantik değilim dese bile siz en kötü ortamda bile romantik olmaya çalışın. Yoksa romantizmi unutun. Mumlar eşliğinde yalnız başınıza yemek yemek zorunda kalabilirsiniz.
6) Cafeye girdiğinizde oturacağınız yeri karşınızda bayan olmayacak bi yerden seçin...
7) Kız arkadaşınıza çocuk muamelesi yapmayın.
Annesi, babası, ablası/abisi veya kardeşleri hakkında iyi şeyler söyleyin... sakın ama sakın dalga geçmeyin...
9) Diyelim ki cafede oturuyorsunuz ve o geldi. Ne kadar yorgun olursanız olun ayağa kalkmak zorundasınız bunu unutmayın.
10) Sizi yarım saat bekletti diye surat asmayın. İyi 2-3 saat beklemedim diye sevinin.
11) Saçına, makyajına ve giyimine karışmayın. O size karışıyor olsa bile siz bunu yapmayın.
12) Küs olduğu veya sinir olduğu bir kızla asla kanka olmayın...
13) Onunla beraberken eski kız arkadaşlarınız hakkında konuşup eski kız arkadaşlarınızla dalga geçmeyin. İlerde onunlada dalga geçeceğinizi düşünüp üzülüyorlar. Eee tabi sizi de üzüyorlar...
Şimdilik 13 tane yazabildim... Neden 13 derseniz 13 uğursuz derler ya işte ona inat 13... Kalın sağlıcakla.... |