23-04-2010, 10:57
|
 | Super Moderator | | Kayıt Tarihi: 23-04-09 Yer: İstanbul
| |
"Taciz etmeye kalkan dayağı yer" Oyuncu Gamze Karaman, hem sportif amaçlı olarak hem de kendisini olası tehlikelerden korumak için kick-boks dersleri almaya başladı. Spor Akademisi mezunu olan ve 12 yıl hentbol oynayan Karaman, şimdi de dövüş sporlarına merak sardığını söyledi.Gamze Karaman, “Haftanın 4 günü antrenmandayım. Hocam, bir erkeği bile dövecek kadar iyi olduğumu söylüyor. Özellikle tekmelerim çok sert. Bana bulaşıp taciz etmeye kalkan dayağı yer. Hiç acımam, kimseden de korkmam” dedi. Oyunculuk deneyimleri ve kariyer planlarıyla ilgili HT Magazin’e konuşan Karaman, oyunculukta asla Türkan Şoray kanunları olmadığını ancak ailesini utandırmaktan özenle kaçındığını belirtti. “Ailemin beni rahatlıkla izleyebilmesini isterim. Çok sevdiğim, beni büyüten bir anneannem ve bir dedem var. Beni izledikleri zaman utanmamalılar. Eğer bu bir kanunsa benim de kanunlarım var” diye konuşan Karaman, son dönemde kalbinin boş olduğunu ancak çok kıskanç bir yapısı olduğunu itiraf etti. Güzel oyuncu şöyle konuştu: “Aşırı kıskancım ve erkek arkadaşım olduğu zaman bendeki kıskançlık, sikopata bağlıyor. Mesela erkek arkadaşım benden habersiz gece dışarı çıkarsa yumruğu yer. Yanımda başka kızlarla konuşursa arıza çıkartırım fakat telefonunu kurcalamam”...
__________________ Küf kokulu limoni duygular Çocuk olmalıyım,
İnadına çocuk
... Kerameti kendinden menkul |