Makyaj ve Bakım kategorisinde 2010 Göz Makyajı konusu , 2010 Göz Makyaj Modası 2010 Göz Makyajı Trent Stilleri 2010 Buğulu Göz Makyajı 2010 yılı makyaj modelleri genelde doğal ve yüz hatlarını ...
| |||||||
| |||
| 2010 Göz Makyaj Modası 2010 Göz Makyajı Trent Stilleri 2010 Buğulu Göz Makyajı 2010 yılı makyaj modelleri genelde doğal ve yüz hatlarını vurgulayıcı çizgileri içinde barındırıyor.Bu bağlamda siyah göz kalemleri her ne kadar favoriliğini yitirmiş olsada gerek ten rengi gerekse göz rengine göre yine kullanılabiliyor.Dumanlı göz makyajı 2009 yılında olduğu gibi 2010 yılındada oldukça çok tercih ediliyor.Forumdas.net Eyelinerlar bu yıl hiç olmadığı kadar moda.Kavun içi tonlarındaki farlarda bu senenin modası halinde. ![]() 1950 li yıllara damgasını vuran kuyruklu göz makyajı tekrar moda. Bunun için bir adet siyah eye linerımızın olması yeterli. |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
2010 Yaz Modası - 2010 Yazlık Elbise Modelleri - 2010 Yazlık Kıyafetler - 2010 Giysil2010 Yaz Modası - 2010 Yazlık Elbise Modelleri - 2010 Yazlık Kıyafetler - 2010 Giysileri Bu sene yaz mevsimi bu kıyafetlerle ısınacağa... | ||||
2010 göz makyajıKirpikleriniz hiç olmadıkları kadar uzun, gözleriniz ise daha önce görmediğiniz kadar dikkat çekici bir görünüme kavuşacak. Kadının rengi Flormar,... | ||||
2010 Yaz Makyaj Trendleri | 2010 Yaz Makyajı Nasıl Olmalı?2010 İlkbahar Yaz makyaj trendi ipuçlarını vermenin zamanı geldi.Sabah yüzünüze gülen güneş ve cıvıl cıvıl öten kuşlar ile baharı karşılarken... | ||||
Arap Makyajısizlerle arapların yaptığı makyajları paylaşmak istedim çok ağır makyajlar cidden ama yine de paylaşmak istedim.Göz Makyajları çok güzel ben çok... | ||||
Çekici Kedi Gözü Makyajı Nasıl Yapılır, Göz Makyajı TeknikleriKedi gözleri gibi gözlere sahip olmak sandığınızdan daha kolay. Aşağıdaki ipuçları siyah renkle çarpıcı kedi gözlerine sahip olmanıza yardımcı... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 06:04 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)