Makyaj ve Bakım kategorisinde 3 dakika... konusu , Bu sabah geç uyandın ve aksi gibi evden çıkmak için çok az vaktin var… Birazdan okuyacağın taktiklerle saç ve makyajın sadece birkaç ...
| |||||||
| |||
| Bu sabah geç uyandın ve aksi gibi evden çıkmak için çok az vaktin var… Birazdan okuyacağın taktiklerle saç ve makyajın sadece birkaç dakikada muhteşem olacak! TAZE VE ETKİLEYİCİ! ►1. Adım: Yüzüne hem renk, hem denem verecek bir makyaj bazı uygula. Göz kapaklarına biraz ışıltı vermek için bej tonlarında sedefli kalem far sür. Kirpiklerine tek kat siyah maskara sür. ►2. Adım: Saçlarına durulanmayan bakım kremi sür. Şimdi saçlarını ensende gevşek bir topuz şeklinde topla ve kancalı toka ile topuzu tutturup saç uçlarını dağınık bırak. Ardından biraz saç spreyi ile şekli sabitle. ►3. Adım: Altın sedefleri olan pembe bir parlatıcı kullanarak dudaklarına renk ver. ►4. Adım: Topuzuna yakışacak büyükhalka küpeler tak. Toplam süre: 3 DAKİKA! PARLAMANIN TADINI ÇIKAR! ►1. Adım: Yüzüne renk ve nem verecek makyaj bazını sür. Ardından hem dudaklarında, hem de yanaklarında kullanabileceğin krem bazlı bir renklendirici kullan. Ürünü yaymak için parmak uçların yeterli. ►2. Adım: Kirpik kıvırma maşası ile kirpiklerini kıvır ve ardından 2 kat siyah maskara sür. ►3. Adım: Saçlarına biraz hacim ve yumuşaklık katmak için avucuna bir miktar şekillendirici krem dök ve başını öne alıp tüm saçına güzelce yedir. ►4. Adım: Dudaklarına şeffaf bir parlatıcı sür ve görünümünü tamamla. Toplam süre: 3 DAKİKA! |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Son Dakika Makyajı !Acilen hazırlanıp dışarı çıkmanız gerekiyor ancak fondöteniniz bitmek üzere, dudak kaleminizin ucu kırılmış, kozmetik ürünleriniz dağılmış… Son... | ||||
Düz Bir Karın İçin 20 Dakika!Yaz geldi ve kışın biraz toplayan karnımız, incecik kıyafetlerin içinden saklanmıyor. Düz bir karna sahip olmak demek, fit ve sağlıklı bir vücuda... | ||||
Makyaj! Son Dakika Makyaj'lariSon dakika makyajı İşten çıktınız, eve uğradınız. Ancak aynanın karşısında oturmak için hiç vaktiniz yok. İşte, sizi bir anda bambaşka biri... | ||||
Her seans kaç dakika sürmektedir?Her seans kaç dakika sürmektedir? Kullanılan cihazların özelliklerine göre değişmekle beraber, çok hızlı çalışma... | ||||
Rüyada Dakika görmekRüyasında dakikaları sayan kimse istediği şeye tam zamanında kavuşur. Ama özellikle bir sayı çıkmış ise ona göre de yorumlanır. | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 06:06 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)