Makyaj ve Bakım kategorisinde Arap Makyajı konusu , sizlerle arapların yaptığı makyajları paylaşmak istedim çok ağır makyajlar cidden ama yine de paylaşmak istedim.Göz Makyajları çok güzel ben çok beğendim __________________...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Çekici Kedi Gözü Makyajı Nasıl Yapılır, Göz Makyajı TeknikleriKedi gözleri gibi gözlere sahip olmak sandığınızdan daha kolay. Aşağıdaki ipuçları siyah renkle çarpıcı kedi gözlerine sahip olmanıza yardımcı... | ||||
Dudak makyajı yaparken...Dudak makyajı yaparken... - Rujunuz dudak kenarlarınıza mı taştı? Önce çubukla taşan kısımları temizleyin; sonra pamuklu çubuğun ucuna bir parça... | ||||
Göz makyajı yaparken...Göz makyajı yaparken... - Gözleri eye-liner ile büyütmek... Gözün iç köşesinden ince olarak başlayın, göz ortasından dış köşeye doğru çizgiyi... | ||||
Ten makyajı yaparken...Ten makyajı yaparken... - Kapatıcı; stick mi, likit mi? Stick kapatıcılar daha kapatıcı ve kullanımı daha pratiktir. Ama likit kapatıcılara göre... | ||||
Dudak MakyajıDaha Güzel Görünen DudaklarRujunuz dudak kenarlarınıza mı taştı? Önce çubukla taşan kısımları temizleyin; sonra pamuklu çubuğun ucuna bir parça... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 05:41 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)