Uzun bakımlı saçlar, iri dalga dalga inen bukleler çoğu zaman beğendiğim saç modelidir.Saçlarım nemliyken köpük sürüp sonra saç kurutma makinasının vigosuyla su dalgası versemde ertesi güne ne yazık ki hiçbirşey kalmıyor.Su dalgası yapmanın daha güzel yöntemi ise saçlarınız nemliyken serum, sıvı saç kremi yada köpük sürdükten sürüp hafif sıkı olacak şekilde saçı örüp yatınca ertesi sabah örgüyü açtığınızda çok güzel su dalgasına kavuşabiliyorsunuz.
Daha önce
Braun ES2 saç düzleştirici almıştım.Düzleştirici olduğuna bakmayın el becerinizle saçları dalgalıda yapabiliyor.Fakat ailenizde yada arkadaşlarınızda bunu yapabilen yoksa tek başınıza zorlanabilirsiniz.Zira etrafımda istediğim gibi yapabileni bulamadım.Dediğim gibi biraz el hareketi istiyor.Eskiden aldığım
Philips maşam ise ince olduğundan hayal ettiğim sonuca ulaşamıyorum.Bu yüzden sanal alemde iri bukleler yapabilen saç maşası arayışına girdim.
Hepsiburada alışveriş sitesinde ki Babyliss 2325E Nano Teknoloji 25MM Saç Maşası’nı alsam mı diye düşünüyorum.Ürünün özellikleri şöyle;
# Seramik kaplaması ile saçlara zarar vermez
# 25 mm
# Yüksek ısı performansı (100 – 180 ºC)
# Isı ayarlı
# Döner kablo
Fiyat: 53TL
Hepsiburada’da ki yorumların çoğu olumlu gibi geldi bana.Aranızda Babyliss’in bu ürününü yada farklı markalarda maşa kullananlar varsa ürünler hakkında yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.Birde bunların spiralli olanları var onları hiç denemedim.Rowentanın spiralli saç maşasına buradan bakabilirsiniz.Güzel midir acaba?