Makyaj ve Bakım kategorisinde Daha Parlak Saçlar! konusu , Dr. Mehmet Öz'ü sever misiniz? Enerjisini, pratik önerilerini, açıklayıcı ve anlaşılır bilgi paylaşımlarını çok seviyorum. Star Tv'de Dr. Oz Show'u izlerken parlak ...
| |||||||
| |||
![]() Dr. Mehmet Öz'ü sever misiniz? Enerjisini, pratik önerilerini, açıklayıcı ve anlaşılır bilgi paylaşımlarını çok seviyorum. Star Tv'de Dr. Oz Show'u izlerken parlak saçlar için önerisini yakaladım ve hemen size duyurmak istedim! Dr. Mehmet Öz, parlak için her gün ceviz yemeyi öneriyor. Cevizin içeriğindeki Omega-3 yağları hem saçları hem de cildi besliyor. Omega-3 somon balığında da var. Cevizi seven biri olarak daha parlak saçlara kavuşmak için lezzetli ve sağlıklı bir yol olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz? |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Parlak Saçlar İçin Saç MAskesiSaçlarınızın bakıldığında tertemiz ve parlak mı görünmesini istiyorsunuz aşağıdaki saç maskesi sizin için biçilmiş kaftan. Hazırlanışı : Bir... | ||||
Sirke ve sodayla parlak saçlarSirke ve sodayla parlak saçlar Bir ölçek sirkeyi dört ölçek sodayla karıştırın ve saçınızı bu karışımla ıslatın. 15 dakika boyunca saçınızda... | ||||
Parlak saçlar içinParlak saçlar için Malzemeler: Bir portakal 1 çorba kaşığı bal Birkaç damla sandal ağacı yağı Yapılışı: Portakalın suyu, su, bal ve sandal... | ||||
Yumuşak ve parlak saçlar içinYumuşak ve parlak saçlar için Saçınıza uygun otu, yeter miktarda kaynayan suya atın ve yarım saat tutun. Buna çeyrek fincan elma sirkesini de... | ||||
Parlak saçlar içinParlak saçlar için 1 yumurtanın sarısı ile 2 çorba kaşığı zeytinyağını karıştırın. Saç diplerine sürüp masaj yapın ve 10 dakika bekleyin.... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 03:27 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)