Mutlukal.com Forum

Mutlukal

Moda, Bakım, Sağlık

Siyah beyaz

Moda ve Giyim Tarzı kategorisinde   Siyah beyaz konusu , Eğer etrafı siyah ve beyaz görenlerdenseniz şanslısınız. Ayrıca renk fanatiği de değilseniz hu trenddeki dramatik duruş tam size göre. Cesur desenler sizi ...

Geri Git   Mutlukal.com Forum > Zarif Bayanlar Genel Forum > Moda ve Giyim Tarzı
  #1 (permalink)  
Eski 15-05-2009, 00:08
KusuRsuZ HatA's Avatar
Super Moderator

Yer: İstanbul
Standart Siyah beyaz

Eğer etrafı siyah ve beyaz görenlerdenseniz şanslısınız.

Ayrıca renk fanatiği de değilseniz hu trenddeki dramatik duruş tam size göre. Cesur desenler sizi ilk bakışta korkutmasın. Doğru şekilde giyildiği takdirde bu desenler gerçekten baştan çıkarır.

Neden sevdik?
1. Siyah ve beyaz kombinasyonu her zaman dikkat çeker. Bu renklerdeki cesur grafik hatlar hiç zorlama olmadığı için çok iyi duruyor. Bu kıyafet ya da aksesuarlarla şık olmak için çok uğraşmış gibi durmazsınız.

2. Kullandığınız aksesuarlarda hiç zorlanmayacaksınız çünkü siyah ve beyazla ten rengi, siyah, beyaz, parlak ve metalik gibi renklerin her biri kolaylıkla uyum sağlar.

3. Her parça birbirine uyduğu ve gündüzden geceye geçişleri çok rahat olduğu için seyahate giderken mükemmel bir palettir. Özellikle de bu parçalar desenli ise!

Nasıl giyilmeli?
1. Herkesin bildiği gibi siyah hataları gizler, beyaz da ortaya çıkarır. Çizgili giyseniz bile geniş yatay çizgileri en geniş bölgenize denk getirmemeye özen gösterin, ince çizgilerden ise korkmayın.

2. Siyah ve beyaz aynı zamanda çok işe de yarayabilir. Ayrıca ince çizgiler kalın çizgilerle yan yana geldiklerinde sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilir.

3. Desenleri bir avantaja dönüştürün. Geniş kalçalıysanız üzerinize desenli bir bluz giyerek dengeyi sağlayın. Çok minyonsanız da dikey çizgilerle olduğunuzdan daha uzun görünmeniz mümkün olacaktır. Baştan aşağı desenli bir kıyafet de kıvrımlı bir vücut için ideal olabilir.

Bir zamanlar

1944 Lauren Bacall
To Have und HaveNot’un ünlü yıldızı, siyah beyaz zebra desenli bluzu ile günümüz modasını çok önceden tahmin etmiş gibi.

1960 Twiggy
Andy Warhol’un en orijinal moda ikonlarından biri olarak tanımladığı İngiliz model, upuzun siyah-beyaz desenli elbisesiyle yine farkını ortaya koymuş.

1990 Prenses Diana
Zarif duruşu ve mahsun bakışlarıyla tüm kalpleri fetheden prenses, siyah beyaz çizgili elbisesiyle rafine zevkini yine kibarca sergilemiş…
Alıntı Yaparak Cevapla

Bookmarks

Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu araçları
Gösterim Modları

Gönderi Kuralları