Moda ve Giyim Tarzı kategorisinde Yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri konusu , {Yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri} Bana Ray-Ban Wayfarer gunes gozlugunu sevdirmeye calisan Ozy'e karsi cikiyorum. Wayfarer'in goruntusu bana fazla geliyor. Ayni durum bu ...
Konu ile alakalı etiketler: wayfarer tarzı güneş gözlüğü, rayban yuvarlak, rayban yuvarlak güneş gözlüğü, rayban güneş gözlüğü, rayban wayfarer, yuvarlak ryban güneş gözlük,
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Yuvarlak gözlerYUVARLAK GÖZLER Bir koyu, bir açık tonda iki far rengi seçin. Renkler birbirleriyle uyumlu olmalı. 1Açık renk farı göz kapağınızın tamamına... | ||||
Lavanta kokulu güneş yağıLavanta kokulu güneş yağı 5 çorba kaşığı kakao yağına benmari usulü eritip içine aynı miktarda susamyağı katıp iyice karıştırın. Daha sonra... | ||||
Bronzlaştırıcı Doğal Güneş YağlarıBronzlaştırıcı Doğal Güneş Yağları Güneş ışığında uzun süre kaldığımız zaman vücut B vitamini kaybeder. Ve yine eğer C vitamini... | ||||
Güneş Yanıklarından KorunmaAğrı ve sıcaklık hissi, yaklaşık 48 saat sürer, basit ağrı kesiciler 2 gün süre ile kullanılırsa rahatsızlığı büyük ölçüde azaltır. Önemli olan cildi... | ||||
Güneş YanığıYanıklar 1.2.3 diye sıralandırılırlar. Güneş yanıkları en hafif gruba girer; 1. derece yanıklardandır. Uzun süre güneşe maruz kalındığında güneş... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 08:58 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)