Şarkı Sözleri kategorisinde Feridun Düzağaç - Bir devam filmi Siyah/Beyaz Türkçe dublaj Şarkı Sözleri konusu , Ağlarsan Düşerim - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Yıkayınca geçmiyor kokun Kokumu Yitirmekten korktum Işığı en güzel aldığım yerdeyim Kalbin ...
| |||||||
| ||||
| Emekli Kerem - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Ne karşıdan gelen var Ne de beni geçip giden Kayboldum korkuyorum Aslında bildiğim yerler Hep tanıdık virajlar Savrulup duruyorum Bu yollar onu gidilmez yapanlar Çukurlar uçurumlar Ne kadar gitsem bitmez içimden geçer yollar Ben emekli kerem’im Aslım dijital olmuş Gizlice buluştuğumuz yer katlı otopark olmuş Yaralar ince ince yaralar Zamana bırakırım Zaman onu allar pullar Kapanmıyor yaralar Kılavuzum kalbimdi burnum çoktan sürtüldü Arzuların üstü örtüldü Arzular hiç durmadan arzular Dokunuşlar ikinci el Naylon maylon mutluluklar Kapanmıyor yaralar Yalanlar günah keçisi zamanlar Bu şarkı yarım kalsın belki belki bir gün hayal tamamlar Kapanmıyor yaralar
__________________ Küf kokulu limoni duygular Çocuk olmalıyım, İnadına çocuk ... Kerameti kendinden menkul |
| ||||
| Sokaklarda Evcil - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Açtım pencereleri Hayatım havalansın Tel örgü çektim gözlerime Huzurum bozulmasın Adresim varmış haberim yokmuş Sokaklarda evcilmişim Ağlayarak uyumuş yağmur olmuşum rüyamda Bana hasret bir çöl için Artık sorularım yok merakımı sakladım Kışlıkları çıkardım kalbimden Eskilere kıyıp çöpe attım Bir gün dönersem geri temiz bulmalıyım evi Boyuyorum boyuyorum her yeri İçimdeki kör deliği doldurmak ister gibi Koyuyorum koyuyorum her şeyin yenisini Söz - müzik: Feridun Düzağaç
__________________ Küf kokulu limoni duygular Çocuk olmalıyım, İnadına çocuk ... Kerameti kendinden menkul |
| ||||
| Yıldızlar - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Burada ne dilersem olur Bak hep yıldızlar kaymakta Onları saymayı bırak Onlar bizi saymakta Kaç kişi kaldı inanan Güzele ait olan Karanlığından korkmadan Işığını arayan En parlak yıldıza bak Bir dilek tut içinden Yol almış sayılır mıyım Ne hissettiğini bilirsem Başını biraz çevirsen Gerçeklerin gülümser Yalanlar avutmaz olur Yara derinse eğer İkimizin dramından Bir mutluluk çıkar belki Değeri yoksa aşkın Yalanlar bizi yıldızlar Gel sarılıp yatalım örtmeden üstümüzü Boşuna buruşmasın Kirlenmesin gökyüzü Söz - müzik:Feridun Düzağaç
| ||||
| Ağlamıyorum - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Bir yanım sana çırpınır Bütünüm boğulur sende Zincirimi kırdı arsız aşk Üzerimde demirden perde Seni düşünürken içtiğim sigarayı Korkarım ben söndürmeye Sürsün bu ölüm ağır ağır Gözlerimde boğulma diye Ağlamıyorum, ağlamıyorum Ağlamıyorum yine de Ötenazim hadi biraz gayret Batır sarı oklarını içime içime Bu aşk süsü verilmiş bir cinayet Tam istediğim gibidir üzülme Söz:Feridun Düzağaç Müzik:Ayhan Orhuntaş
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Feridun Düzağaç Tüm Albümler (Şarkı Sözleri)Feridun Düzağaç -Beni Rahatta Dinleyin Şarkı Sözleri Feridun Düzağaç - Köprüden Önce Son Çıkış Şarkı Sözleri Feridun Düzağaç -Tüm Hakları... | ||||
Feridun Düzağaç -Beni Rahatta Dinleyin Şarkı SözleriHoptirinom - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Hoptirinom tiri tiri nom Diyar diyar gezdim avare oldum Gönlüme göre bir yar aradım durdum... | ||||
Feridun Düzağaç - Köprüden Önce Son Çıkış Şarkı SözleriUnut Beni - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Bana hüzün yapma bu gece gelemem Bu gece bu kent benden tenha çekemem Dumanlarım boğuyor... | ||||
Feridun Düzağaç -Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir Şarkı SözleriAynı - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Ya yağmur yağıyordur Ya da güneşin dansı vardır Ayrılanlar olmuştur Ya da ilk kez sevişenler... | ||||
Feridun Düzağaç - Orjinal Altyazılı Şarkı SözleriF.D. :) - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Onuncu ayın onuncu günü saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş ihtiyar bir... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 10:49 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)