Şarkı Sözleri kategorisinde Feridun Düzağaç -Beni Rahatta Dinleyin Şarkı Sözleri konusu , Hoptirinom - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Hoptirinom tiri tiri nom Diyar diyar gezdim avare oldum Gönlüme göre bir yar ...
| |||||||
| ||||
| Nenni - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Uyumak istedim duymamak istedim Daha fazla görmeden kaçmak istedim belki Yollara girdim yoldan çıktım sana koştum ben bir yağmur vakti Bir gitar aldım şarkılar yazdım atamıyordum sıkıntımı içimden Sağıma baktım soluma baktım Çıkamıyordum ben bu işin içinden Eee, yani derdim ne Bilmem ki hep böyle Nenni nenni şarkılar insanlara nenni Leyla için dağ delen Mecnun'a deli dedik sevdasıyla yananlara Sevgiye hiç inanmadık ve ama ondan ne çok şey bekledik Ömür duaları edip gönderdik yılanları yalanlarla başkalarına Önce ben,hep ben,yalnız ben dedik hem de yalnızlıktan şikayet ettik Eee yani derdim ne Nenni nenni,şarkılar insanlara nenni
__________________ Küf kokulu limoni duygular Çocuk olmalıyım, İnadına çocuk ... Kerameti kendinden menkul |
| ||||
| Sevgili Öyküler - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Durgun gecelerde gökyüzüne sesini Çaresiz çırpınan ezgilere nefesini Versen de duysam sevgi hikayene İnanır mıyım dersin Yalnız akşamlarımın yolu olsan Akıp giden çırpılara arkadaş olsan Taşsan yüreğimden seni paylaşsam Pay olurum der misin Sevgi sorular sorsan gizlemesem Bana öğütler versen dinlemesem Yüzüme dokunsan hissetsek birer birer Sigaramı yaksan boğulsak beraber Sevgi sıcak sarsan üşümesem Sensizliği asla düşünmesem Soluğum olsan da beni yaşasan Yeniden doğmak ister misin Sevgi
__________________ Küf kokulu limoni duygular Çocuk olmalıyım, İnadına çocuk ... Kerameti kendinden menkul |
| ||||
| Lavinya - Şarkı Sözü, Şiiri, Lyrics / Özdemir Asaf - Feridun Düzağaç Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama
| ||||
| Paranoya - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Yağmur yağdı seller doldu Arap kızı camdan bakmaya gayrı korkar oldu Natali evlendi bir kızı oldu Sonunda Natali pişman oldu Zaman tükenince başlıyor pişmanlıklar Mavisini çalan bu dünyanın kuşkular Maskeler yalnız şarkılarda düşüyor Gözlerim göremeyince sevgiyi üşüyor Paranoya Yalnızlıkların altında hep kuşkular yatıyor Kuşkular sensiz bensiz olamıyor
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Feridun Düzağaç - Köprüden Önce Son Çıkış Şarkı SözleriUnut Beni - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Bana hüzün yapma bu gece gelemem Bu gece bu kent benden tenha çekemem Dumanlarım boğuyor... | ||||
Feridun Düzağaç -Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir Şarkı SözleriAynı - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Ya yağmur yağıyordur Ya da güneşin dansı vardır Ayrılanlar olmuştur Ya da ilk kez sevişenler... | ||||
Feridun Düzağaç - Orjinal Altyazılı Şarkı SözleriF.D. :) - Şarkı Sözü / Lyrics / Feridun Düzağaç Onuncu ayın onuncu günü saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş ihtiyar bir... | ||||
Şebnem Ferah Şarkı SözleriŞebnem Ferah - Kadın Albümü Şarkı Sözleri Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Albümü Şarkı Sözleri Şebnem Ferah - Perdeler Albümü... | ||||
Teoman - İnsanlık Halleri (Şarkı Sözleri)Teoman - Sevişirdik Bazen şu dağılgan yüreğimi, şu köpüklere imrenen yüreğimi bir gün yollara atarsam bir gün nehir yataklarına dolarsam,... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 10:49 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)