Şarkı Sözleri kategorisinde Gripin - Hikayeler Anlatıldı konusu , Hikayeler anlatıldı aşk meşk bağlılık hakkında ağlayacak yer kalmadı sahte dostların omzunda tükenen sensin aslında yalnız değilsin oyunda son pişmanlık fayda etmez ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Gripin - Elalemgeeel (geeel) güzeliim aaaç (aaaç) gözünü elalemi baştan çıkar yanlızlığın tadını çıkar elalemi baştan çıkar yanlızlığın tadını çıkar elalemi... | ||||
Gripin - DörtDört Bir şarkıya takılmışsan Üstüne çökmüşse sözleri, yanında hüzün Ruhuna ucundan dokunmuşsa, Kararmışsa gün gibi aydınlık yüzün Her telefon... | ||||
Gripin - Dalgalandım Da DuruldumNe olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldüreceksin En sonunda sen beni Dalgalandım da duruldum Koştum ardından... | ||||
Gripin - Çok Kısaeskiz hayatlara mağdur kahramanlar sönmüş mumlarla aranıyor ruhunun kopyası kayıp diyarlarda umutsuz seni dileniyor biz de battık bizde baktık... | ||||
Gripin - Bir Anlık İstekbir adım daha atma üstünde o farklı kokuyla dokunman soluman farklı şeytana uyma hakim ol nefsine bir anlık istek geçer aldanma bitip tükanmez... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 10:50 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)