Şarkı Sözleri kategorisinde Şebnem Ferah - Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Albümü Şarkı Sözleri konusu , Artık Kısa Cümleler Kuruyorum Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya ...
| |||||||
| ||||
| Bugün Bugün resmine dokundum ben öptüm yine yine Zaman ağır ol henüz erken demek için güle güle Sesini özledim özledim çok haberim yok durmuş dünya niye Seninle birlikte kaybolanları arıyorum başka şeylerde Aşk şarkısı değil bu geldi içimden Gülümse birkez benim için eğer duyuyorsan Nehrim ol gel ak yine kelebek ol gel uç yine Çiçeğim ol gel aç yine rüzgar ol. |
| ||||
| Oyunlar Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde herkes gibi benimde yarim var Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var Yıktım duvarları yaramı sardım yalnızca bildiğim bir şarkı var Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın ardımda... İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var... |
| ||||
| Ay Ay ışığına vuruldum ben çok uzaklarda olsa da Sonumuzu bile bile sevişim ben artık gece hiç olmasa da Ay ışığına vuruldum ben başka dünya ya yansa da Çok zor geçen günün ardından uyurken ben Odam hep ışıksız kalmışsa da Bu ev artık yuva değil bütün eşyalar üstüste Terketmeden önce... |
| ||||
| Kalbim Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil En çok sevdiğim şarkıydın herkesten çok sevildin Sevgilim benim çok özledim Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım Bu bir masal başı iyi mutsuz sonlu Senle ben batı doğu ama dünya yuvarlak Kalbim ellerim kadar küçük değil Kalbim ellerim kadar küçük değil Ben küçük bir kız heyecanlı oyuncaklarım tahtadandı Hepsi kırıldı yapıştırdım |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Şebnem Ferah - Kadın Albümü Şarkı SözleriVazgeçtim Dünyadan Nerde sözler of nerde yüreğim Ben de sevdim of sevmedi bilenim Ver elini sonsuza Al beni dünyadan of kalmadı sevenim ... | ||||
Erkekler ''Yeter'' artık dedi..Erkekler yeter artik dedi ve kadınların kendileri hakkında merak ettiklerini cevapladı. İste erkekler ve sorular! Eğer erkekler Mars'tan... | ||||
Yeni Trend;Topuklar Artık Önde.."Bunları nasıl giyebiliriz ki?" diye düşünenlerdensenizmodanın bizi kafaya aldığını unutmuş olanlardansınız demektir. Modanın her dönem... | ||||
Kısa ve Uzun Saç ModelleriKısa ve Uzun Saç Modelleri | ||||
Rüyada Şebnem görmek rüya yorumuRüyada Şebnem görmek rüya yorumu Rüyada Şebnem görmek tabiri tabirleri rüya tabir Bakınız; Çiy Jale. | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 10:55 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)