Şarkı Sözleri kategorisinde Sezen Aksu Yalancı Dünya Şarkı Sözleri konusu , Yalancı Dünya Hem okudum hem yazdım Bir düz oturdum bir azdım Anladım ki birazdım dünyada Bir duydum bir duymadım Kendi sesime uymadım ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Sezen Aksu Vazgeçtim Şarkı SözleriVazgeçtim Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç... | ||||
Sezen Aksu Oh Oh Şarkı SözleriOh Oh Çok şeker hadi hop give me five Küresel dünya, küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası fight is fight Hayt... | ||||
Sezen Aksu Git Şarkı SözleriGit Madem ki istiyorsun öyleyse durma git Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim Sen de bilirsin hiçbir şey sonsuza dek sürmez Hatta her... | ||||
Sezen Aksu Düş Bahçeleri Şarkı SözleriDüş Bahçeleri Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine Neşesi gurbet... | ||||
Sezen Aksu Dansöz Dünya Şarkı SözleriDansöz Dünya Hiç kavga bilmez gülle yaprak Hiç kıyar mı ağaca toprak Bu kimin oyunu İlk kim bozdu sonsuz uyumu Kıvır kıvır kıvır Ziller... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 10:54 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)