Şarkı Sözleri kategorisinde Tarkan - Yine Sensiz Şarkı Sözleri konusu , Yine sensiz güneş batıyor Yine sensiz akşam oluyor Beni bekliyor kederler Yine gecem hüzün kokuyor Heryerde, herşeyde izin var Seni anlatır, Hatırlatır ...
| |||||||
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Tarkan - Taş Şarkı SözleriÖyle sakin durduğuma bakma. Habersizce kopan fırtınalara benzerim. Ne olur, bile bile canımı yakma Alet olur oyununa, seni pişman ederim... ... | ||||
Tarkan - Öp Şarkı SözleriBu yeni ben de kim Aynada bakıştığım? Bu yeni ben, ben miyim Kendimle tanıştığım? Dünümle bugünüm Can ciğer kuzu sarması Geç oldu... | ||||
Emre Aydın - Ben Sensiz İstanbul'a Düşmanım Şarkı SözleriKelimelerden alacaklı bir sağır gibi. İçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi, bir enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün... | ||||
Emre Aydın - Sensiz İstanbul'a Düşmanım ŞArkı SözleriKelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle... | ||||
Emre Aydın - Yine De Sen Şarkı Sözleribilsen neler çektim ben senden uzak oralarda hiç çıkmadın aklımdan senden uzak oralarda küçücük bir çocuk düşmüş bir romanın ortasına ... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 10:55 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)