Tatil kategorisinde Almanya vize konusu , Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ben Almanya'ya 1 aylığına tatile gitmek istiyorum pasaportumu falan çıkardım fakat vize için gerekli belgelerde herşeyi hazırladım ...
| |||||||
| |||
| Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak ben Almanya'ya 1 aylığına tatile gitmek istiyorum pasaportumu falan çıkardım fakat vize için gerekli belgelerde herşeyi hazırladım ama maaş bordrosu istiyor sorunsa babamın eski çalıştığı yer kapandığı için yeni bir yere girdi 2 hafta oluyor onun için maaş bordrosu daha verilmiyor ama elimizde ssk işe giriş bildirgesi ve yeni şirkette çalıştığına dair bir yazı var onlar yeterli olmaz mı ne yapmam lazım lütfen bir yol gösterin. |
![]() |
| Bookmarks |
Bu konuyu görüntüleyen: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu araçları | |
| Gösterim Modları | |
| |
| ||||
Vize İşlemleri - Vize Hakkında HerşeyHangi ülke ne şekilde vize veriyor, Kimler vize alabilir, vize uygulayan uygulamayan ülkeler hangileri sorularına cevapların yanında Pasaport... | ||||
Rüyada Vize görmek tabiri tabirleri rüya tabirYurt dışı gezisi için vize almak genişliğe ulaşmaya salih kimse için Cennete gitmeye delalet eder. Rüyada vize alındığını görmek yakın bir... | ||||
Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şuan saat: 13:30 .
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)